kulturhuset stockholm barnrum

torget ger en liten lekyta för större barn, men Hornsgatan-trafiken svischar förbi i en rasande takt en bit därifrån. Här öppnar sig en liten barnvärld med barnböcker på världens alla språk, snirkliga kurragömma-ställen, fredagsdans (flamenco! Här sitter du med himlen som tak och med solen som lampa! Kulturhuset in, stockholm, the House of Culture (In Swedish: Kulturhuset ) is a cultural centre to the south. It was the temporary seat of the. Det doftar underbart från den himmelskt goda maten och du som gillar bakverk, tårtor och desserter kommer inte bli besviken. Maila oss gärna dina tankar till. Adress: Bergsunds strand 31 Öppettider: Vardagar.00-19.00, lördag-söndag:.00-19.00. Var det något som du tyckte särskilt mycket om under ditt besök?

Är du på språng? Sömngivande för barnet, rogivande för dig. Sergels torg med andra ord. När det är fullt på Rum för Barn.

Här finns gott om plats för barnvagnar, några barnstolar, bekväma (amningsvänliga) soffor och en lekhörna med leksaker och böcker. För att skapa de bästa förutsättningarna ber vi alla vuxna att lägga undan sin mobil när de är på Rum för Barn. Vår- och sommartid öppnas emellertid deras fantastiskt, prunkande innergård som är perfekt för barnvagnar och barn. Har du lite större barn finns enorma ytor för kurragömma, spring och växt-upptäckter. Finns det något du saknar på Rum för Barn? Här finns mängder av barnstolar, tillgång till skötrum, stora ytor och amningsvänliga fåtöljer. I denna oas (intill stolta och färgsprakande kolonilotter) serveras ekologisk mat, hembakat bröd och desserter. Titta på hästar, får, grisar och kaniner, lek sedan loss i sandlådan, åk rutschkana eller spana in hönsen. Rum för Barn stängde 5 november 2018, men öppnar vi på Plattan, men i ett annat och mindre format nämligen Lånelabyrinten. Här finns nämligen en buffé! Här finns gott om plats för barnvagnen, men även barnstolar och ytor att springa runt. Adress: Vinterviksvägen 60, t-bana: Aspudden eller Liljeholmen, mellqvist kaffebar.

Den engelska butiken södermalmsallén stockholm, Dagens lunch stockholm, Victoria secret stockholm arlanda, Sl bussar stockholm karta,