frisör rådhusesplanaden umeå

är en naturlig del av vårt arbete. Vårt team lär upp frisörer på alla nivåer i hela landet. Vi har allt du kan tänka dig inom hårvårdsprodukter och även hårdvara som platt-tänger och borstar. Jag är en glad och positiv tjej som älskar att jobba med mina händer, skapa något personligt genom håret! Idag har vi 27-30 anställda på tre salonger vilket är unikt. För fasta prisuppgifter vänligen ring eller välkommen stockholms stads öppna data in och rådfråga med din frisör.

Detta gör frisöryrket till det ultimata sättet för mig att få utlopp för all min kreativitet. Din frisör i Umeå. Vi är specialister på färg och form och har ett oslagbart produktutbud för alla hår och livsstilar. Den största dagen i en kvinnas liv har vi förgyllt för många nöjda brudar. Min dröm är att vidareutbilda mig inom frisöryrket. Just nu Stängt 1, våra frisörer och kreatörer verkar med både hjärta och själ för att inspirera till en medveten och hållbar livsstil.

Kvinnligt nätverk umeå, Stipendier umeå kommun,

På de flesta andra salonger är frisörerna egna företagare och hyr stol. Färgning klippning, mellanlångt hår från 1450 kr, färgning klippning, långt hår från 1550 kr, färgning/slingor från 950. Jag älskar att hålla på med hår och är väldigt lättsam mjölnarevägen 1 borås och social av mig då jag tycker om att lära känna nya människor. Vår Kärlek till konstnärlighet och kultur visar sig både på och innanför företagets väggar där lokala, kreativa entreprenörer får ta plats. Jag utbildade mig på en privat frisörskola.A.I.R. Våra salonger, clip Room, vår största salong är snygg och trivsam och ligger i anrika kvarter på Rådhusesplanaden i Umeå. Jag går gärna på kurser och visningar för att hålla mina kunskaper updaterade! Klippning 490 kr, barnklippning upp till 12 år 390 kr, färgning klippning, kort hår från 1350. LOréal har valt oss till utbildare på deras färger i Sverige. Alla Clips salonger är arkitektritade för att passa oss och våra kunder. Här jobbar 5-6 obokade frisörer varje dag. (Hair Academic International Training) i Kalmar efter avslutad gymnasieutbildning.