tre döda skjutning malmö flashback

utanför. Två döda och fyra skadade i Malmöskjutning: Lät som 15-20 skott. Platsen där tre människor dödades vid en skottlossning i Malmö på måndagskvällen. Sent på måndagskvällen meddelade polisen att två av dem avlidit av sina skador. Foto: Natalie Medic / SVT. Enligt polisen är alla inblandade män i olika åldrar och brottsrubriceringen är mord och mordförsök. Vi arbetar också intensivt med att få in fler vittnesuppgifter, prata med de som är på sjukhuset och få in samlad bild av vad som har hänt och vad som kan ligga bakom, säger Maya Forstenius. Det är nu tre döda och tre skadade efter gårdagens skottlossning med automatvapen på Drottninggatan i Malmö.

Skottlossning i Malm under m ndagskv llentre döda skjutning malmö flashback

Ytterligare tre personer är skadade, men skadeläget är oklart. Enligt vittnen, lät det som att skotten avlossades från ett automatvapen. Johansson om dödsskjutningen: Vi ska knäcka gängen. Vid.30-tiden på tisdagsmorgonen rapporterade Sydsvenskan att en tredje man har dött. Det var mycket folk i stockholm high street shopping columbus ohio rörelse i området vid tillfället. Med anledning av skottlossningen gick polisen under måndagskvällen in i stabsläge. Jag är fast besluten att ge polisen de resurser och den lagstiftning de behöver för att bekämpa den här brottsligheten, säger Johansson till.

Tre d da i Malm efter skottlossning alla Tre d da och tre skadade efter skottlossning Skjutningen i Malm : Tre m n d da Aftonbladet Sex skjutna vid caf i Malm - tre d da - Samtiden