bästa restauranger södermalm stockholm

svenska och internationella rätter, ta en drink och lyssna på jazziga livespelningar. Oavsett dag på veckan kommer du garanterat aldrig att vara ensam om att bege dig hit; Tjoget är alltid fullt av kompisgäng som sammanstrålar för att äta eller bara ta något i baren. I den sunne till örebro ljusa matsalen bjuds det på svenska och franska smaker, såsom kalv minute, och inredningen går i modernt stuk med industrilampor, betong och bistrostolar. Norrtullsgatan, enligt Gambero Rosso den bästa italienska pizzerian i stan. Maila oss på du vet någon riktigt bra restaurang på Söder som inte får missas (och som vi har missat). Restaurangen har bland annat utsetts till Europas bästa "curry cuisine" och menyn innehåller allt som finns att önska, från traditionella curryrätter till biryani. Här guidar vi till några av de absolut bästa restaurangerna. Stockholm, är ett givet stopp för den som älskar indisk mat.

Flygtid stockholm till rom
Valsedel moderaterna stockholms läns landsting
Gdansk Stockholms flygtid

Om du fortfarande har plats för dessert efter varmrätten bör du dela på en magisk crème brulée med ditt sällskap. De flesta av stans restauranger har idag vegetariska alternativ, men om du är ute efter ett matställe som enbart serverar vegetarisk mat kommer du inte att sakna valmöjligheter. Hon äter gärna lunch på Miss Clara, middag på Hillenberg och avslutar kvällen med ett glas merlot på Penny Bill. Bortsett från att erbjuda dagens alla måltider, från frukost till middag, kombinerar man här dessutom stimmig restaurang och bar med omtyckt mataffär och delikatessbutik. Tegelviksgatan 85, Södermalm Efter ett kontroversiellt gästspel på Kåken öppnade kockduon Jocke Almqvist och Kalle Nilsson den här hyllade lyxkrogen på Söder. Redaktör Om guiden till bästa restaurangerna på Södermalm Guiden till bästa restaurangerna på Södermalm uppdateras löpande. Stora Tullhuset Stadsgårdshamnen 22, Södermalm, såväl matkritiker som vanliga krogbesökare har hyllat den här lilla matbaren sedan den slog upp portarna på Mosebacke torg. februari 19, 2018 Exklusivt hos Bookatable: Vinn lunch hos nya Kungsportshusets Matbar, värt 500 kr - februari 16, 2018 Bookatable Diner Awards alla vinnarna! Mosebacke torg 9, Södermalm, usine, snyggt helhetskoncept i stort format. Tillförlitlighet, kvalitet och noggrannhet är något du kan räkna med när du kommer hit. Det finns en sedvanlig italiensk meny med antipasti, pasta, carne, pesce, contorni och dolci.

Barbro, guide, det råder knappast restaurangbrist på, södermalm - utbudet av krogar och smaker är lika brett som stadsdelen är stor, och nya ställen tillför ständigt mer. Kort sagt är det här den bästa italienska restaurangen i stan.