stockholm färja till finland

kan ta över 500 passagerare. Passa på att handla i vår taxfree-butik. Boka ditt äventyr med båt till Finland redan idag. Tidtabellerna visar lokal tid. För aktuell tidtabell för alla våra avgångar besök vårt bokningssystem online. 16.45 och du har alltid två nätter ombord och en dag i land. Samma dag 19:30, månSön 21:30* 02:10/02:20 följande dag 07:15, tidtabell färjor NådendalLångnäsKapellskär. Unna dig en sovmorgon och stanna kvar på fartyget så länge du vill, du har självklart tillgång till din hytt hela tiden som fartyget står i hamn i Helsingfors. Mellan Kapellskär och Långnäs tar det ca 3,5 timme och mellan Långnäs och Nådendal ca 5 timmar.

Shoppa ombord på vår finlandsfärja På våra avgångar som stannar på Åland kan du handla för de lägsta priserna på havet runt Åland i vår taxfree-butik! För barnfamiljer är Muminvärlden och äventyrsön Väski värda ett besök. . På våra fartyg Silja Symphony och Silja Serenade finns något för alla: Ett stort utbud av shopping till förmånliga havspriser, restauranger för alla smaker, underhållning varje kväll och relaxavdelningen Sunflower Oasis med bastu och jacuzzi. Fr 830: /pers, läs mer boka. Staden har mängder av restauranger, historiska skatter och ett spännande nöjesliv. MS Finnswan är ett av de första fartygen i denna storlek att ta våra resenärer mellan Sverige och Finland.

Helsingfors är den mest trafikerade hamnen i Finland med flera passagerarterminaler. Utvalda avgångar gästas av stjärnartister som. På finlandsfärjan KapellskärNådendal ingår två ordentliga måltider från vår kulinariska buffé och mellan KapellskärLångnäs ingår en måltid. . Läs mer om Åland). Öppettider Check-in, tidtabellsändringar för färjor Kapellskär - Långnäs - Nådendal. Vänligen notera: Du måste resa med eget fordon på denna linje, även cykel går bra. På våra avgångar som stannar på Åland kan du handla för de lägsta priserna på havet runt Åland i vår taxfree-butik! Läs mer om vad som händer på respektive fartyg. Upplev vackra juldekorationer, handla julklappar ombord i taxfreen och passa på att njut av all härlig julstämning på julmarknaderna i Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo. Avgångar för resor mellan KapellskärLångnäsNådendal är tillgängliga.o.m. Till och från Åland är tillgängligheten från bildäck till hiss och restaurang-/hyttdäck begränsad och passagerare med rörelsehinder som reser till/från Åland ombedes kontakta kundtjänst innan en bokning görs.

De minsta trivs bäst i lekrummet Silja Land. Passpolisen rekommenderar samtliga resenärer att ta med pass eller nationellt ID-kort, även på resor inom Norden.