solnedgång göteborg oktober

skumt då jag inte planterat några morötter alls. Hur som helst så var Elin också gravid och vi fick barn med 3 dagars mellanrum, jag en liten Vincent och hon en liten Isabella. . Där fick vi presentera patienter från avdelningarna med en mer eller mindre komplex läkemedelslista och tillsammans i gruppen göra en så kallad läkemedelsgenomgång- Därtittar man bland annat på läkemedlens indikation (varför patienten har läkemedlet interaktioner (är läkemedlen lämpliga tillsammans justera doser osv. Tar nog inte många sekunder innan jag somnar ikväll. . Läkaryrket är så mycket mer komplext än vad jag tror många förstår. Så länge du har handledning så är det inte mycket som kan gå fel. Jag tycker det skall bli jättemysigt att få ha honom alldeles tätt intill medan Tom inte är lika övertygad. Jag känner också att min inredningsinspiration nästan bubblar ut genom öronen(!) Vill också passa på att verkligen säga "Tack" för fina kommentarer under tiden och om ni vet vad det värmer när jag fått höra att bloggen är saknad Stor varm kram till er och. Tänkte att jag skulle kika in här en kortis bara men sen blir det sängen för mig direkt.

solnedgång göteborg oktober

Platsens skönhet är svår att ge rättvisa i ett foto. Bloggen har ju legat lite på is sen Charlie föddes så det är extra kul att se att det ändå hänger kvar läsare här. Nu med Charlie har jag lite fler vänner som har barn i samma ålder så det skall bli riktigt kul att få följas åt och se när de växer upp! Nu går vi in i nästa fas och jag håller tummar och tår för att det inte skall bli allt för jobbigt för någon av oss. Lyxigt tycker jag att få chansen att få en inblick i så pass många olika specialiteter innan det är dags att välja vad man själv vill specialicera sig till. Vad är ni sugna på att läsa om? En rad myndigheter är oroliga för att strukturomvandlingar skjuts upp om krisande företag får söka statligt stöd enligt ett nytt förslag. Han kommer lära sig krypa, sitta, äta, stå och kanske till och med gå under det kommande halvåret och jag är livrädd för att kanske inte få vara där och se honom ta alla dessa milstolpar. Fattar inte att jag snart "sitter i skolbänken" igen och då för att köra ända in i mål och ta läkarexamen. Ja, det slog mig idag att det nog är första gången sen vi flyttade hit som det verkligen känts.

Throwback till när C sov många av sina sovstunder så här! Vid de historiska saltfälten utanför Piran, har man sedan sedan 800-talet framställt salt för hand, helt utan maskiner. Huset börjar äntligen kännas som hemma nu och jag bara njuter! Han låg hela tiden med huvudet åt vänster både när han satt i babysittern, när han låg på rygg och när han låg på magen.