parkera stockholms stad app

vara kund hos EasyPark eller Parkster Det går bra. Områdeskoderna finns uppsatta på parkeringsanläggningarna och varje parkeringsanläggning har en egen områdeskod. Använd inte appens positioneringstjänst på våra parkeringar. Där används kreditkortet för att vid infart och utfart öppna bommen.

Ny plan f r gatuparkeringparkera stockholms stad app

Stockholm Parkering Betala P mobil Personlig assistans - Välkommen till Humana Hem, läkarhuset, strömmen Allmänkirurg och urolog Wmf Besteck Stockholm eBay Kleinanzeigen Finare Fransar Fransförlängning Stockholm

Använd den områdeskoden som anges för Betala P, samma områdeskod används av Easypark och Parkster. Även skylten med områdeskoden har Stockholm Parkerings logotype. Det är alltid ditt ansvar att kontrollera skyltningen och koden så att betalning erläggs med rätt taxa. När du sedan parkerar privat använder du det ena kontot och när du parkerar arbetsrelaterat loggar du in på det andra kontot. Hur anger jag rätt taxa? Genom att ladda ner "Betala P" och registrera dig som användare. Nej, tjänsten innebär att du betalar samma parkeringsavgift som i parkeringsautomaten (dock kan kostnad för samtal och internetåtkomst tillkomma beroende på vad man har för typ av abonnemang).