katthem stockholms telefonplan

behålla katten skall den återlämnas hos oss. Nu har produkten lagts till i varukorgen till vänster. Sedan Kattstallet öppnade hösten 2006 har vi gett hem till mer än 3000 vanvårdade och övergivna katter. Förutom fina bilder kan du läsa både rörande och roliga historier om våra katter. Till kassan, fortsätt handla, stäng. Köper du en kattunge förbinder du dig att se till att den blir kastrerad när den blir könsmogen och att ID-märka den vid samma tillfälle.katthem stockholms telefonplan

Det gör att du kan känna dig trygg att pengarna används på rätt sätt när du skänker pengar till Katthemmet. Katter söker nya hem Vid telefonplan i, stockholm ligger, stockholms katthem. Det är en lokal där hemlösa katter i nöd blandas med kärleksfulla människor, där dom flesta jobbar gratis med att hitta nya hem till katterna. Stockholms Katthem, skurusundsvägen nacka Kontakta oss. Telefon: Fax: Bankgiro: Orgnr.

Kvadratmeterpris stockholms län, Öppet hus stockholms gymnasieskolor,

Vill du få uppleva glädjen av att öppna ditt hem för en behövande katt? Våra katter får inte användas till att avla på! Vi finns på Värmdö, ca 3,5 mil sydost om Stockholm och har alltid minst ett 20-tal katter inne. Engagera dig för katterna och donera till vår verksamhet! Vuxna katter är dessutom även kastrerade och ID-märkta. Detta gäller både honor och hanar. Vi ställer en del krav på dig som vill köpa en katt av oss. Våra katter kostar 1200. Därför är det särskilt viktigt att hitta trygga och kärleksfulla hem som passar just den enskilda individen. Följ oss på, instagram! De katter som kommer till oss har ofta en sorglig historia i bagaget. Alla våra katter är avmaskade, vaccinerade samt vid behov behandlade mot skabb och annan ohyra.

Katthemmet - Stockholms Katthemkatthem stockholms telefonplan