holmgrens kött i lund

Vi har Svenskt sigillmärkt gris- och lammkött från Karlfälts Gård i Ystad, härligt mört nötkött från rasen limousin och vilt från skånska jägare. Vi tror på god mat från riktigt bra råvaror. Välkomna till Nya, naturligt Nära, widerbergs! Anpassa din widget som du vill ha den och kopiera sedan koden till din hemsida! Widerbergs Kött ha alltid erbjudit gott och bra kött, vilket vi tänker fortsätta med. Vi ses på Widerbergs / Cajsa Kapoor. Nära är bra, naturligt nära ännu bättre. . Liknande företag i närheten, innehållet nedan är skapat av våra användare.

XX of XX reviews Läs fler omdömen Widgetgenerator, gör dina omdömen synliga genom att lägga in en widget på din hemsida. Vi har en stor egen tillverkning i vår fabrik i Lund.

Holmgrens Co - Lunds Saluhallholmgrens kött i lund

Nordisk däck import ab blomstervägen lund
Restaurang Viva lund meny
Lunds universitet innovation och global hållbar utveckling

I juni 2017 tog jag över denna fantastiska köttbutik som är en av Lunds mest älskade. Varmt välkommen in i vår butik eller beställ här via hemsidan. Mat ligger varmt om hjärtat och idag har Widerbergs tagit fram en helt ny underbart god cateringmeny. Holmgrens startade i Lund 1898 och vi har funnits i Lunds Saluhall sedan den öppnade 1909. Vi har ett stort utbud av kött- och charkuteriprodukter och även färdiglagad husmanskost och andra delikatesser. Vi brinner för att kunna uppfylla alla våra kunders önskemål. En anrik butik, nästintill en institution, som mättat många lundastudenter genom åren med den kända smäll uppsala unt mackan Widerbergare. Största delen av vårt färska kött kommer från Skånska gårdar.