balders vårdboende uppsala

och hjälp på det sätt som du önskar. Attendo driver många äldreboenden runt om i Sverige. På Attendo tycker vi att måltidsmiljön och stämningen runt bordet är minst lika viktig som maten som serveras och därför lägger vi stor vikt vid dukningen och att skapa en lugn och trivsam atmosfär runt bordet. Du erbjuds också regelbunder "egen-tid" med din kontaktman, kanske ett besök på café, en vända till biblioteket eller ett teaterbesök. För att bo på något av våra äldreboenden behövs ett biståndsbeslut av kommunen. Vi har också många demensboenden. På våra boenden erbjuds många varierande aktiviteter, både individuella och gemensamma. När du beviljats bistånd efter en biståndsbedömning kan du i vissa kommuner fritt välja vilket boende du vill. Du bor i egen lägenhet men har även tillgång till gemensamma utrymmen som kök, matsal, vardagsrum, trädgård och uteplats.

Attendo Balders Båge i Norrtälje är ett äldreboende med inriktning Utevistelse. De enkla rummen och sovsalarna på Linnéplatsens Hotell Vandrarhem har tillgång till delade badrum. Du hittar även kartor, adresser, telefonnummer och information om vilken service som erbjuds på biblioteken.

Läkare, sjukgymnast och/eller arbetsterapeut finns knutna till verksamheten och har det medicinska och rehabiliterande ansvaret för dig. Väljer du ett av våra äldreboenden tar vi kontakt med dig så fort som möjligt för att planera ett första besök och därefter inflyttning. Vi uppmärksammar traditionella högtidsdagar och bemärkelsedagar och bjuder gärna in vänner och närstående att fira med oss. Många roliga aktiviteter på våra äldreboenden. Vi serverar även nyttiga och läckra mellanmål. Så här går du tillväga. På vissa av våra boenden finns en egen kock som tillagar maten från grunden, medan på andra boenden kommer maten levererad från Dafgårds, och då värmer vi den och tillagar tillbehören på plats.