stockholm modecenter utförsäljning 2018

pampigaste restaurang! När han fick möjlighet att flytta till Alicante i Spanien för att arbeta med administration och kommunikation på en skofabrik så tvekande han egentligen aldrig. Vem älskar inte London? Den 5-6 december visas de senaste hållbarhetstrenderna och tillverkningsmetoderna inom denim upp på Denim Première Vision på Old Truman Brewery i London.

Under åtminstone åtta av årets månader inleds dagen med ett morgondopp i Mälaren, det har blivit ett behov. Sen är det dags att förbereda inför middag hemma hos oss med vänner. Detta är den perfekta feelgood- serien, och gillar du serier som Modern Family och New Girl kommer du att älska Younger!

Trafik stockholm, Landskap stockholm, Retreat stockholm 2018,

Stockholm bjuder på många fina affärer och områden som är perfekta för shopping, men butikerna på Kungsholmen är något extra tycker jag. Anders avancerade fort och gick från att svara på fabrikens engelska beställningar till att hantera andra exportfrågor samt ansvara för allt det administrativa. Ett besök i butiken Fat Cat är ett måste där kan man hitta massa roliga saker. Bästa shoppingen i Stockholm enligt mig gör man på och runt Biblioteksgatan. Bild: Fashion Week Stockholm, upptäck potentialen i hållbart mode tillsammans med Denim Premiere Vision! Som de flesta storstäder bjuder London på lysande möjligheter till äventyr och upplevelser. Så arbetar Mini Rodini med hållbarhet i butik och mot konsument. Smart Creation området som erbjuder ett hållbarhetsbibliotek fyllt med hållbara textiler och accessoarer samt en garderob av ansvarsfullt producerade denimkläder från världsledande denimvarumärken.

Så under hösten försöker jag. Under föreläsningen fick vi bland annat följa med på en resa från haute couture i Paris under 1900-talet, till det glada 20-talet och dess partyplagg, via 40-talet vars mode var influerat av kriget och dess uniformer, till 60-talet och jeansens intåg i modehistorien, det maxade 80-talet.