tv-spels krog stockholm

ös och många överaskningar. Bara fantasin sätter gränserna, berättar han. Intäkterna från affiliateverksamheten ökade till 43,1 Mkr (37,5). Ebitda ökade till 30,4 Mkr (25,0).

Bartender sökes till N3rds Bar
Tv-spels bar stockholm - Hyrfilm ica supermarket
Premiäröppning för N3rds Video Game Bar händelse Stockholm
Drick bärs och spela retrospel på nya N3rds Bar

N3rds Bar är en retro-spels bara som etablerar sig i Stockholm i Januari 2017 och satsar på att vara Sveriges första och bästa tv-spels bar.
Krogens koncept kommer att vara att våra gäster placeras i en miljö där retro och tv-spel står i centrum.
Tv-spels bar stockholm: Ica lyrestad.
Så då var det bara att hoppa av föreningen.
Vi tänkte även spela, du kommer bland annat kunna spela kameraäventyret Pokémon Snap.

Det finns nog inget trevligare än att sitta med ett gäng bengt lundberg perstorp vänner eller främlingar och tävla mot varandra eller bara spela något kul tillsammans. Personalen här är väldigt kreativ och har fått helt fria händer. Bakom nya, n3rds Bar står Alex Lak, en tv-spelsfantast som länge saknat en samlingsplats för spelintresserade. Vad kan gästerna förvänta sig av premiärkvällen? Lego Star Wars, lego Worlds, lego City Undercover och självklart, lEGO Marvel Super Heroes. Vi har allt från Marios debutspel. Varje bord har en egen konsol från en särskild tidsperiod där besökarna kan välja och vraka mellan spelen. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. I museibutiken har vi också bunkrat upp med några extra roliga Mariogrejer. Men de som vill lira online får söka sig någon annanstans. Den 14 april öppnar den nya baren N3rds på Bondegatan. Vi kommer dock inte att ha några pc- eller onlinespel då jag tycker charmen försvinner om man sitter på krogen och pratar i ett headset, berättar Alex.