posten seniorerna jönköping

Stadsparken över Mariebo och Friaredalen. Vandringsgruppen Dumme Mosse 181017, vandringen den 3 oktober gick i Habo. Elisabet M-Tordis Vandring 170920 Nykyrka Kyrka Mötet i september passade vi på att gå den nyrenoverade vandringsleden på Dumme Mosse. Fika intogs i skogen halvvägs på leden.

Bytet blev 2000 riksdaler banco. . En isande vind mötte oss trots blå himmel och solsken. För att mala säden behövdes en kvarn, huskvarnen, eller som smålänningen sa en kvarna och namnet var fött, Huskvarna.

Erik Lindfelt leder debatt mellan länets Regionpolitiker. Det började med en halvtimmes info om den väldiga anläggningen och den avslutades med en intressant frågestund där vi var aktiva med frågor. blev runt Lovsjön söder om Barnarp. . Ett litet vandringsreportage från Thordis Så har vi inlett det nya året med månadsträff i Seniorernas hus på Torpa. Vi har under ett par år lagt ner mycket arbete för att påverka politikerna att lyfta äldrefrågorna. Kung Gustaf II Adolf krigade ute i Europa och behövde gevär till det krig som skulle pågå i. Fika intogs där i närheten med vacker utsikt utöver Vättern. Vandringsgruppen 180502, vandringsgruppen promenerade runt Munksjön, 6,4. Efter en dag i kulturens tecken återvände vi till Jönköping /Elisabeth Resan till Värnamo 171017 Det kom 21 glada vandrare till ikhp i Huskvarna. Vandringsgruppen 180905, vi startade hösten med en vandring på Kolarleden i Bottnaryd.posten seniorerna jönköping

Vi förlänger anmälningstiden under oktober månad.
Passa på och upplev Nordens största julmarknad.
Posten seniorerna JÖNKÖping, FÄllhagen 26, 561 48 huskvarna.
På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning.m.