hemstädning malmö

putsas, badrumsskåp rengörs på utsidan. Vår hemstädning utförs med en effektiv och skonsam städteknik som vi utvecklat och finslipat under många år i branschen. Testa oss, så kommer du att förstå vad vi menar. Vi lackar, oljar, vaxar, såpar, lutar, färgar in eller hjälper till med pigmentering av trägolv. Priset på hemstädning Malmö skall vara rimligt och du skall alltid få ett fast pris. På Primero AB har vi en avdelning som är specialiserad på de olika material som våra kunder har på golvet. Dammsuga och torka golvet, om man vill ha kylskåpet rengjort på insidan går det bra att beställa till separat. På städning som kräver extra stor arbetsinsats eller på mindre eller större ytor lämnar vi gärna offert.

Hemstädning, malmö priser från 100 kr per timmehemstädning malmö

Malmö, hemstädning, malmö, skånestäd Flyttstädnin, malmöhemstädning malmö

Vi kommer överens om omfattningen och hur vi gör med nycklar. Vi ser till att du som kund blir nöjd med vårt arbete genom att erbjuda förstklassig städning. HejStäd erbjuder olika typer av städning, exempelvis hemstädning, storstädning, flyttstädning, kontorsstädning, industristädning och fönsterputsning inom hela Skåne. För dig som vill ha rent och fint därhemma till en billig kostnad. Frågor gällande timpott ( En fast summa betalas till städföretaget som man sedan använder för att köpa timmar. Hur ser det ut med följande: 15 dagar uppsägningstider på din hemstädning i Malmö. Lampor dammas av, golvlister, dörrar och kakel rengörs, fönsterbrädor torkas. Vi vet nämligen att ditt hem är bland det viktigaste du har, och har därför alltid din trygghet och säkerhet överst på listan. Inget annat tillkommer för din städhjälp i Malmö via oss. Detta är vad vi alltid gör, självklart kan du som kund lägga till eller dra ifrån uppgifter efter ditt önskemål. Vi hjälper dig med städningen, så att du kan ägna din fritid åt annat.

Fråga oss så hjälper vi dig med: Trägolv, linoleummattor, plastmattor, stengolv, prova 100 kr/tim hemstädning! Vardagsrum, sovrum, hall, kontor: Avtorkning av möbler, dammsugning och våttorkning av golv, rengöring av tak och väggar från spindelnät. I den dialogen spelar vi alltid med öppna kort och är raka.

Parisa malmö, Stockholms internationella handelsskola malmö, Beijers malmö öppettider,