bo på patienthotell uppsala

Duvan är ett patienthotell, som används som patienthotell för personer som ska på behandling på Akademiska sjukhuset och deras anhöriga. Du kan också välja att avstå. Närstående betalar 1 050 kr för enkelrum och 1 490 kr för dubbelrum. Hotellet ligger mycket centralt i Uppsala, alldeles intill Resecentrum.

Bo på patienthotell uppsala
bo på patienthotell uppsala

Hotell och konferens Samariterhemmet Välkommen till Bra Bil - bilåterförsäljare och verkstad - Bra Bil Tolv, stockholm restauranger och aktiviteter Globenområdet Flyg fr n Stockholm till London Stansted Beviljade st d - stockholm.se

Stipendier uppsala bevakning
Industristaden uppsala till salu

I Värnamo är det Scandic Värnamo, Storgatsbacken 20 E, som är patienthotell. Närstående betalar 800 kr för enkelrum och 950 kr för dubbelrum. Där hittar du t ex priser och menyer. För mer information om hotellet kan du ringa dem på gå in på /samariterhemmet. Frukost och middag ingår även för dig som närstående. Katedralkaféet serverar parking jönköping st food truck festival goda smårätter såsom pajer, soppor och sallader samt kaffe med hembakat. Om du tillhör ett annat landsting eller region får du själv betala hotellrummet. För att hitta det du söker föreslår vi att du: Hitta och kontakta oss. Klicka här för mer information. Köket tar även emot beställningar för t ex minnesstunder.