göteborg energi betyg

ringde men samtalet kan inte kopplas till någon, och jag bad flera gångar att jag vill att fakturan ska skickas med e-post, men ingen reagerar. Har haft systembolaget nordstan göteborg öppettider en del kontakt med deras kundservice och jag har aldrig fått vänta i långa köer och inte nog med att jag fick bra hjälp med mitt ärende men dom tog sig också tid att hjälpa mig göra ett konto på deras web. Sanna S skrev om, göta, energi, aB, gjorde en flyttanmälan i maj, flyttade i juni och Göta, energi skulle "sköta flytten". May 25, 2016 12:51 "jag får inte faktura från de och inte påminnelse heller, men jag får faktura från inkasso med krav på mer betalning. Pratade med Göta, energi som sa att jag skulle ha pratat med nätbolaget också, vilket känns orimligt om de påstår att de ska sköta flytten. De genomsnittliga betygen inom ovanstående områden är baserade på samtliga lämnade betyg, där 1 är sämst och 5 är bäst. Ringde upp Göta, energi och fick förklarat att den ena fakturan gäller min gamla adress, trots att jag för 5 månader sedan gjorde flyttanmälan hos dem. Aldrig MER Göta, energi, riktigt skitföretag!

Pizzeria rimini Göteborg
Medeltemperatur göteborg maj 2018

Energi efter att det blev mycket dyrt för mej. Några dagar senare kom två påminnelser från Göta, energi att jag inte betalat två fakturor. Användandet av materialet sker på användarens egen risk. Och sen kravbrev från inkassobolag. Vad är då vitsen med att göra flyttanmälan hos Göta, energi, undrade jag, men det kunde tjejen på kundservice inte svara. Fick ändå en faktura hem i februari för 3 månader elförbrukning, kontaktade kundtjänst och frågade varför autogirot inte var aktiverat och varför jag fick 3-månaders när jag valde att betala månadsvis. Edit: Höjer mitt betyg till OK då kundtjänst faktiskt löste problemet see More. Fick då höra att flyttanmälan är inte giltig förrän JAG ändrat hos nätbolaget.

Detta är några av de saker som gör att jag kommer fortsätta vara kund hos detta elbolag. Läs mer, gilla, stötande innehåll gillar detta.